Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Sense Bank провів міграцію своїх даних у хмарні центри обробки даних

Перехід у хмарне середовище Sense Bank здійснив як стратегічний крок для додаткового захисту клієнтських і транзакційних даних, з метою забезпечення неперервної функціональності всіх своїх банківських сервісів. Ця ініціатива стала особливо важливою у зв'язку з війною.

"Міграція у хмарне середовище є важливою частиною нашої стратегії цифрової трансформації", - сказала Інна Тютюн, член Правління та директор блоків IT та роздрібного бізнесу Sense Bank. "Це дозволить нам відповідати найвищим стандартам надійності та безпеки, надавати нашим клієнтам більш сучасні та інноваційні продукти та послуги, а також підвищити нашу конкурентоспроможність на ринку".

Зараз усі сервіси банку, зокрема транзакції клієнтів, здійснюються в хмарному середовищі, що забезпечує максимальний рівень захисту фінансів та даних клієнтів Sense Bank. Це відображає новий рівень технологічного банківського обслуговування, який впроваджується в Україні.

До початку війни в Україні у Sense Bank було два центри обробки даних рівня TIER 3, які повністю резервували один одного. В перші місяці вторгнення банк розгорнув ще один центр обробки даних на заході країни, який дублював найбільш критичні функції, зокрема обслуговування клієнтів.

Проте найбільш надійним заходом для захисту від можливих ракетних атак та зниження ризику перебоїв з електропостачанням була міграція всіх електронних процесів банку в хмарні сервіси за межами країни. Дозвіл на такі операції було отримано від Національного банку України після 24 лютого.

Варто зазначити, що в 2022 році, в умовах війни, українські банки шукали нові способи забезпечення безпеки та неперервності своєї роботи, і одним із таких заходів стала міграція до хмарних центрів обробки даних.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    харьков кривой рог кредит онлайн на карту все мфо полтава касир бердянск экономист кассир операционист деньги в долг измаил ужгород славянск кропивницкий кредит під 0 прилуки черкассы борисполь кременчуг маловідомі мфо україни юрисконсульт мфо україна белая церковь кредит без справки о доходах никополь киев николаев каменское запорожье мелитополь хмельницкий бердичев кредит без довідки про доходи бахмут житомир невідомі мфо україни нові мфо україна смела северодонецк мариуполь всі мфо мукачево черновцы миргород энергодар львов шостка днепр ивано-франковск павлоград умань яготин одесса тернополь нові мфо гроші в борг терміново аналитик каменец-подольский рейтинг кредитов краматорск ровно сумы изюм винница херсон чернигов кредит онлайн на карту без отказа срочно бухгалтер бровары юрист луцк александрия
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    мфо без лицензии невідомі мфо кредит наличными киев альфа банк киев точки выдачи спортбанк кредит спортбанк карта спортбанк вакансии в финансах вакансии банков украины кредит наличными без справки о доходах мфо, которые дают всем спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке киев отзывы спортбанк деньги в долг срочно неизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением Нові МФО України вакансии в банках работа в банке микрозайм без отказа архив вакансий работа в финансах позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо список rss банковские вакансии все мфо украины работа в страховании гроші в борг Новые МФО Украины база мфо украины всі мфо україни альфа банк кредит онлайн на карту без отказа кредит готівкою без довідки про доходи кредитный лимит спортбанк кредит під 0 відсотків кредит готівкою київ кредит под 0 процентов вакансии банков маловідомі мфо рейтинг кредитов онлайн
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты