Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Sense Bank впровадив перший в Україні месенджер для грошей

9 листопада 2023 року Sense Bank оголосив про впровадження нового функціоналу для здійснення переказів та платежів за допомогою фінансового месенджерк у своєму цифровому банку Sense SuperApp. Тепер всі операції з переказу та оплати між клієнтами банку можна з легкістю здійснювати через єдиний месенджер, який включає вдосконалений сервіс швидких грошових переказів у вигляді чату. Тут клієнти Sense Bank  зможуть обмінюватися повідомленнями, використовувати стікери та виражати реакції.

Інна Тютюн, Член Правління та директор блоків IT та роздрібного бізнесу Sense Bank, підкреслила: "Наша команда розробників постійно працює над впровадженням інновацій у Sense SuperApp. Рік тому ми запустили перший в Україні фінансовий месенджер, а сьогодні ми представили новий підхід до здійснення всіх платежів і переказів через месенджер. Ідея полягає в тому, що в сучасному світі переказати чи отримати гроші тепер так само просто, як надіслати або отримати повідомлення у месенджері."

Оновлений екран платежів і переказів отримав універсальне поле вводу для будь-якого реквізиту. Тепер клієнтам не треба вибирати тип платежу самостійно: достатньо ввести будь-який реквізит (номер картки чи телефону, ім'я отримувача, IBAN і т. д.), і цифровий банк автоматично визначить, яким чином здійснювати переказ грошей. Після здійснення переказу автоматично створюється шаблон, в якому зручно відображається вся історія взаємодії з отримувачем, і його легко використовувати для повторних операцій. Є можливість закріпити на робочому столі або у верхній частині списку для зручного доступу важливі шаблони.

Функціонал, який найчастіше використовується клієнтами, тепер буде відображатися в послідовності за частотою використання, тобто автоматично налаштовуються під кожного клієнта індивідуально.

Щоб скористатися новими функціями потрібно лише оновити додаток Sense SuperApp в App Store чи Google Play.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    ивано-франковск бахмут смела ровно яготин хмельницкий кривой рог сумы харьков александрия кропивницкий каменец-подольский чернигов кредит під 0 краматорск кредит без довідки про доходи аналитик черновцы борисполь днепр деньги в долг киев бухгалтер нові мфо україна никополь славянск павлоград изюм миргород маловідомі мфо україни бердичев львов энергодар операционист кредит онлайн на карту экономист невідомі мфо україни херсон мфо україна житомир полтава прилуки бровары черкассы луцк рейтинг кредитов все мфо касир всі мфо белая церковь умань запорожье кременчуг тернополь шостка кредит онлайн на карту без отказа срочно ужгород одесса кассир нові мфо каменское мариуполь измаил бердянск юрист мукачево северодонецк кредит без справки о доходах гроші в борг терміново юрисконсульт винница николаев мелитополь
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    Новые МФО Украины всі мфо україни кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков архив вакансий неизвестные мфо кредит под 0 процентов кредит спортбанк спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням работа в страховании кредит онлайн на картку без відмови терміново микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа работа в финансах кредит наличными киев деньги в долг срочно вакансии в финансах база мфо украины вакансии банков украины все мфо украины вакансии в банках кредит готівкою київ малоизвестные мфо альфа банк мфо без лицензии невідомі мфо маловідомі мфо Нові МФО України отзывы спортбанк точки выдачи спортбанк работа в банке карта спортбанк мфо, которые дают всем альфа банк киев кредит під 0 відсотків работа в банке киев гроші в борг банковские вакансии список rss кредит наличными без справки о доходах рейтинг кредитов онлайн
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты