Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

ОТП Банк перерахував кошти Superhumans Center

Переказ на суму 1 млн грн здійснив ОТП Банк на рахунок Superhumans Center для протезування українців, постраждавших внаслідок війни з рф.

Згідно укладеному договору між банком та Superhumans про благодійну пожертву на 2023-2024 рр, будо здійснено даний переказ. У вересні 2023 р. ОТП Банк перерахував 5 млн грн на створення на базі Superhumans освітнього центру, а також було прийняте рішення перерахування допомоги щомісяця.

У серпні цього року, до свята Дня незалежності України, ОТП Банк провів два благодійних онлайн аукціони – внутрішній для співробітників банку та зовнішній для усіх бажаючих. Від продажу цінних пам’ятних лотів було зібрано понад 3 млн грн. Кошти у повному обсязі перераховані Superhumans Center для протезування постраждалих, а також надано допомогу шести українцям.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    житомир кассир касир кредит під 0 бердянск херсон шостка мариуполь всі мфо днепр бухгалтер нові мфо винница чернигов каменское ужгород мукачево одесса черновцы прилуки экономист сумы луцк юрисконсульт изюм киев кропивницкий никополь борисполь тернополь операционист черкассы павлоград харьков гроші в борг терміново рейтинг кредитов львов все мфо полтава нові мфо україна невідомі мфо україни северодонецк мелитополь яготин каменец-подольский кременчуг кредит онлайн на карту кредит без довідки про доходи смела славянск александрия энергодар хмельницкий кредит без справки о доходах краматорск запорожье ровно миргород бахмут умань кривой рог ивано-франковск бровары маловідомі мфо україни юрист белая церковь николаев мфо україна аналитик бердичев деньги в долг кредит онлайн на карту без отказа срочно измаил
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо вакансии банков позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк работа в банке Нові МФО України кредит под 0 процентов список rss неизвестные мфо вакансии в банках микрозайм без отказа мфо, которые дают всем кредит готівкою київ работа в страховании кредит спортбанк всі мфо україни спортбанк Новые МФО Украины кредит онлайн на карту без отказа карта спортбанк кредит наличными без справки о доходах база мфо украины альфа банк малоизвестные мфо отзывы спортбанк банковские вакансии кредит готівкою без довідки про доходи архив вакансий гроші в борг мфо без лицензии работа в финансах кредит під 0 відсотків вакансии банков украины рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев вакансии в финансах точки выдачи спортбанк маловідомі мфо альфа банк киев работа в банке киев
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты