Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 72487
> >
Город : Полтава
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 72487
Опубліковано: 30.11.2023 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Начальник відділення / відділу

Стартова зарплата: 25000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Полтава
Освіта: вища
Дата народження: 27.07.1979 г. (44 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 09.2019 по теперішній час (4 роки 8 міс.)
В компанії: ТОВ "Автопоміч - Схід", Полтава
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Розвиток регіону « з нуля». Підбір територіальних представників. Їх навчання та проведення адаптації. Організація, координування діяльності, контроль та звітність за результатами роботи регіону. Відрядження по Київській, Полтавській, Житомирській, Вінницькій, Івано – Франківській, Львівській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Донецькій, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Черкаській, Дніпропетровській областях. Особисті продажі, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами. Результативна робота щодо погашення дебіторської заборгованості.


C 07.2016 по 05.2019 (2 роки 10 міс.)
В компанії: Полтавське обласне Управління АТ «Ощадбанк»., Полтава
Посада: Керуючий територіально відокремленим безбалансовим відділенням.
Функціональні обов'язки:
Забезпечення виконання планових показників за всіма напрямками діяльності Відділення.Організація, координування та контроль діяльності співробітників. Проведення співбесід з кандидатами на закриття вакансій. Залучення на обслуговування клієнтів за напрямками роздрібного, малого та середнього бізнесу. Проведення презентацій потенціним клієнтам.


C 10.2015 по 07.2016 (9 міс.)
В компанії: ПрАТ «Страхова компанія «Еталон», Полтава
Посада: Начальник Полтавського обласного Управління
Функціональні обов'язки:
Виконання аналізу продуктів і програм страхування. Підготовка пропозицій щодо їх модернізації та поліпшення. Узгодження понадлімітних договорів страхування та договорів страхування з індивідуальним андерайтингом. Виконання планів продажів страхової компанії. Просування страхових продуктів і нарощування страхового портфеля. Підвищення культури і якості обслуговування у функціонально підпорядкованих підрозділах. Проведення і координація ведення переговорів з потенційними клієнтами та партнерами з надання страхових послуг та укладання договорів про співробітництво. Контроль ведення баз даних підзвітних підрозділах страхової компанії.


C 02.2013 по 10.2015 (2 роки 8 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «Фінансова ініціатива»., Полтава
Посада: Директор Полтавського Регіонального управління.
Функціональні обов'язки:
Повний комплекс робіт по відкриттю відділень в місті Полтава та відділення в місті Кременчук. Підбір персоналу та здійснення кадрових ротацій у межах Регіонального управління. Організація роботи та ефективної взаємодії працівників відділення, спрямування їх діяльності на розвиток відділень і вдосконалення роботи з урахуванням ринкових пріоритетів, підвищення ефективності роботи відділення, збільшення обсягів надання послуг та збільшення прибутку, якості та конкурентоспроможності послуг, що надаються, з метою задоволення потреб клієнтів.Керування діяльністю Регіонального управління, упорядкування роботи та взаємодії працівників відділень, забезпечення контролю за виконанням підлеглими своїх посадових обов’язків. До Регіонального управління більше року входили відділення у містах Харків, Суми, Чернігів, Полтава. При збільшенні кількості відділень у Полтавському регіоні необхідно було переорієнтуватись на розвиток відділень у містах Полтава та Кременчук. Відповідальність за фінансово-господарські результати діяльності підпорядкованого Регіонального управління. Представлення інтересів Регіонального управління в органах державного управління та місцевого самоврядування, територіальному Управлінні Національного Банку України та інших державних та недержавних установах та підприємствах. Організація участі у різноманітних міських заходах.


C 12.2007 по 02.2013 (5 років 2 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «Фінансова ініціатива»., Полтава
Посада: Начальник Полтавського відділення №1.
Функціональні обов'язки:
Підбір приміщення для відділення банку;Укладання договору оренди приміщення; Супровід та прийом ремонтно – монтажних робіт;Оформлення повного пакету документів для відділення банку (міськвиконком, пожежна охорона, санепідемстанція, комунальні служби);Підбір персоналу;Залучення на обслуговування, корпоративних клієнтів та фізичних осіб;Забезпечення виконання планових показників;Розробка та організація рекламних заходів.


C 06.2006 по 12.2007 (1 рік 6 міс.)
В компанії: Центральний офіс «Райффайзен Банк Аваль» , Київ
Посада: Начальник відділу просування продажу Департаменту фінансування роздрібних продаж
Функціональні обов'язки:
Загальне керівництво, планування та організація роботи відділу;Розробка нових або модифікація існуючих продуктів; Розробка та внесення змін до внутрішньої нормативної документації за продуктами (в т.ч. положень, інструкцій, договорів);Визначення бізнес вимог в рамках створення або модифікації продуктів;Аналіз доходності продуктів;Організація та контроль роботи відділу з прогнозування обсягів приросту кредитів та їх фактичне виконання;Участь в плануванні, підготовці, проведенні маркетингових заходів для просування продуктів на ринок;Постійне здійснення заходів, спрямованих на збільшення продажів, розвиток продукту;Проведення моніторингу роботи банків — конкурентів щодо умов надання аналогічних кредитних продуктів, стимулювання агентів тощо;Участь у підготовці та проведенні навчання агентів Банку;Консультування Дирекцій та Філій щодо налагодження співпраці з Партнерами;Координування роботи агентської мережі.


C 05.2003 по 06.2006 (3 роки 1 міс.)
В компанії: Полтавський обласний філіал АППБ «Аваль». , Полтава
Посада: Економіст - Заступник начальника відділу продаж Роздрібного бізнесу.
Функціональні обов'язки:
Проведення заходів щодо збільшення кредитного портфелю фізичних осіб за програмами споживчого кредитування «Житло в кредит», «Автомобіль в кредит», «Розстрочка» та кредити по БПК; Залучення до співробітництва автосалонів міста Полтава; Створення Агентської мережі зі співробітників автосалонів; Проведення спільних рекламних акцій; Практична допомога автосалонам при відкритті нових точок продажу; Практична допомога начальникам відділень (52 відділення); Контроль за виконанням планових показників за вищевказаними банківськими продуктами; Участь у проведенні комплексних перевірок відділень.


Освіта
Навчальний заклад: Полтавський Університет єкономіки та торгівлі
Дата закінчення: 2003-05-01
Факультет: Економіка підприємства
Спеціальність: Економіст

Навчальний заклад: Полтавський Державний Педагогічний Університет
Дата закінчення: 2001-05-01
Факультет: Історичний
Спеціальність: Вчитель історії

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: пакет Microsoft Office, АБС Б2, BCZ+; АБС БАРС, CRM, Бітрікс 24, Trello

Додаткова інформація
Відомості: Маю власний автомобіль.Представляв інтереси лізінгової компанії у регіоні.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Активний відпочинок, читання профільної літератури. пейнтбол.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
юрист касир шостка кассир измаил павлоград полтава сумы кривой рог энергодар всі мфо смела никополь бухгалтер львов операционист каменец-подольский славянск маловідомі мфо україни херсон экономист прилуки одесса белая церковь аналитик бердянск кременчуг ужгород винница мелитополь кредит без справки о доходах деньги в долг киев нові мфо яготин мукачево краматорск николаев миргород кредит онлайн на карту без отказа срочно невідомі мфо україни ивано-франковск кропивницкий луцк запорожье кредит без довідки про доходи черновцы бердичев северодонецк нові мфо україна черкассы хмельницкий изюм бровары борисполь александрия чернигов кредит під 0 гроші в борг терміново днепр житомир кредит онлайн на карту харьков мариуполь мфо україна юрисконсульт все мфо бахмут рейтинг кредитов каменское тернополь умань ровно
 
 
Посилання
база мфо украины работа в банке вакансии в банках работа в финансах малоизвестные мфо список rss вакансии в финансах мфо без лицензии работа в банке киев гроші в борг банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн неизвестные мфо карта спортбанк Новые МФО Украины кредит наличными киев Нові МФО України займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа позика на картку з автоматичним схваленням маловідомі мфо микрозайм без отказа кредит готівкою київ точки выдачи спортбанк отзывы спортбанк деньги в долг срочно вакансии банков альфа банк архив вакансий всі мфо україни альфа банк киев спортбанк мфо, которые дают всем кредит спортбанк невідомі мфо кредит наличными без справки о доходах работа в страховании кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов кредит під 0 відсотків вакансии банков украины кредитный лимит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи все мфо украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты