Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 72627
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 72627
Опубліковано: 16.09.2023 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Заступник начальника відділу / головний економіст

Стартова зарплата: 25000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 15.08.1985 г. (38 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 03.2018 по 02.2019 (11 міс.)
В компанії: АТ «Дельта Банк», Київ
Посада: Начальник Управління супроводження корпоративного бізнесу.
Функціональні обов'язки:
Озподілення та контроль обов’язків працівників управління. Підготовка, зведення аналітичних даних на вимогу керівництва та на запити перевіряючих органів. Підготовка даних на запити НБУ. Підготовка виписок та довідок клієнтам банку. Відображення відступлення заборгованості по клієнтам юридичним особам новим кредиторам. Відповіді контролюючим органам в частині активних та пасивних операцій.


C 11.2013 по 03.2018 (4 роки 4 міс.)
В компанії: АТ «Дельта Банк» , Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводження корпоративних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Перевірка пакету документів необхідних для відкриття поточних, карткових, соціальних рахунків корпоративним клієнтам та клієнтам МСБ. Заведення карточки контрагента в базу та відкриття поточних рахунків клієнтам МСБ та корпоративним клієнтам. Формування юридичної справи. Контроль нарахування комісій РКО, нарахування відсотків на залишки. Закриття рахунків. Контроль та проведення розрахунків за підсумками операційного дня. Знання нормативної бази НБУ.


C 08.2012 по 11.2013 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ПАТ «Альфа-Банк» , Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводження кредитів фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Супроводження кредитів фізичних осіб. Перевірка та корегування договорів згідно умовам кредитного договору. Контроль нарахування відсотків, комісій, штрафних санкцій. Контроль перенесення на рахунки прострочки. Опрацювання звернень клієнтів щодо скарг та питань по кредитам та надання відповідей. Супроводження та перевірка правильності «влиття» кредитів з інших банків в процесі міграції. Тісне співпрацювання з ІТ щодо удосконалення поліпшення роботи системи (створення заявок, написання ТЗ). Проведення реструктуризації по прострочених кредитах.


C 07.2009 по 07.2012 (3 роки )
В компанії: АТ „Сведбанк” (публічне), Київ
Посада: Провідний спеціаліст Управління операційної підтримки кредитів роздрібного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Супроводження кредитів фіз. осіб та СМП (ідентифікація клієнта, перевірка всіх необхідних документів для видачі кредиту, перевірка договорів на типовість та виконання умов Протоколу КК, заведення угоди до бази, внесення відповідних параметрів), контроль та здійснення нарахувань (пені, комісії, відсотків) за кредитами фіз. осіб та СМП, розподіл коштів з транзитних рахунків, налаштування рахунків в АБС, контроль та відкриття всіх видів рахунків згідно аналітики банку, робота з регіональними відділеннями, інвентаризація рахунків, підготовка розрахунків заборгованості по проблемних кредитах для подання до суду та інше.


C 07.2007 по 07.2009 (2 роки )
В компанії: АТ „Сведбанк” (АКБ «ТАС-Комерцбанк»), Київ
Посада: Спеціаліст відділу супроводження банківських операцій
Функціональні обов'язки:
Супроводження при видачі кредитів фіз. особам та СМП (ідентифікація клієнта, перевірка всіх необхідних документів для видачі кредиту, перевірка договорів на типовість та виконання умов Протоколу КК , заведення угоди до бази, внесення відповідних параметрів), облік та супроводження кредитних та депозитних операцій фіз. осіб та юр. осіб, відкриття/обслуговування/ закриття поточних, депозитних, кредитних, карткових рахунків фізичних та юридичних осіб, налаштування рахунків в АБС, контроль та відкриття всіх видів рахунків згідно аналітики банку, виконання та контроль зовнішніх платежів, робота з комунальними платежами, інвентаризація рахунків, здійснення ревізії каси, підготовка розрахунків заборгованості по проблемних кредитах для подання до суду, формування та зшив документів дня.


Освіта
Навчальний заклад: КСУ
Дата закінчення: 2007-01-01
Факультет: Менеджмент організації
Спеціальність: Менеджер-економіст

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Володіння ПК - MS Office, Word, FAR, Excel, PowerPoint, Б2, SR Bank, Lotus Notes, Internet, Jira, Sibel

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары киев бердичев рейтинг кредитов изюм бердянск энергодар кредит онлайн на карту юрист тернополь никополь кредит без справки о доходах юрисконсульт каменец-подольский маловідомі мфо україни черкассы борисполь бахмут полтава невідомі мфо україни северодонецк нові мфо мариуполь винница бухгалтер деньги в долг смела кредит без довідки про доходи белая церковь херсон луцк сумы черновцы харьков кропивницкий славянск запорожье кассир яготин всі мфо краматорск экономист миргород мукачево днепр касир николаев шостка кредит під 0 чернигов львов александрия аналитик ужгород кременчуг хмельницкий мелитополь операционист измаил все мфо прилуки ивано-франковск житомир нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно каменское гроші в борг терміново умань кривой рог павлоград мфо україна одесса ровно
 
 
Посилання
кредит спортбанк всі мфо україни база мфо украины кредит наличными киев мфо без лицензии кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов архив вакансий работа в банке деньги в долг срочно все мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков точки выдачи спортбанк невідомі мфо вакансии банков украины маловідомі мфо кредит готівкою київ мфо, которые дают всем работа в страховании Новые МФО Украины спортбанк список rss кредит онлайн на карту без отказа микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк отзывы спортбанк неизвестные мфо рейтинг кредитов онлайн вакансии в финансах вакансии в банках Нові МФО України малоизвестные мфо кредит під 0 відсотків кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк киев альфа банк работа в банке киев кредит готівкою без довідки про доходи карта спортбанк работа в финансах гроші в борг позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты