Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Банковские новости

RSS лента новостей

  • Тимчасове припинення операцій через Міжнародні платіжні системи Western Union та MoneyGram в БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"
    АТ БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ" не здійснює тимчасово операції по переказу / виплаті коштів через Міжнародні платіжні системи Western Union та  MoneyGram


  • Знижка на покупки у Varus від Банку КЛІРИНГОВИЙ ДІМ
    Отримайте переваги вигідних покупок на varus.ua, використовуючи картки Visa від Банку "КЛІРИНГОВИЙ ДІМ," і отримайте миттєву знижку у розмірі 5%


  • Вигідні покупки техніки Apple з Банком Кліринговий Дім
    Зекономте 10% при придбанні широкого асортименту продукції від Apple, використовуючи картку Visa від БАНКУ КЛІРИНГОВИЙ ДІМ


  • Новий банківський продукт в Індустріалбанк
    Індустріалбанк з радістю представляє новий банківський продукт - "Фінансова підтримка Армії," який спрямований на підтримку наших військових і забезпечення стабільного доходу для вас!


  • В Таскомбанк доступна картка єВідновлення
    ТАСКОМБАНК представив нову картку "єВідновлення," яка дозволяє громадянам отримувати фінансову допомогу в рамках державної програми .


  • Два нових відділення в Києві Таскомбанку
    На проспекті Володимира Івасюка, 4-А в Києві 18 жовтня відкрилися два нові відділення ТАСКОМБАНКУ.


  • В Укргазбанк починає працювати нова система оцінювання якості обслуговування
    Укргазбанк запрошує своїх клієнтів взяти участь в опитуванні, спрямованому на оцінку якості обслуговування у банківських відділеннях, яке розпочнеться в жовтні.


  • Новий сервіс від ОТП Банку для купівля ОВДП
    OTP Банк став першим українським банком, що введе унікальну можливість для своїх клієнтів - купувати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) напряму на аукціонах Міністерства фінансів України через мобільний додаток OTP Bank UA.


  • 20% компенсації для клієнтів ОТП Лізингу на електричне або гібридне авто
    Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає компенсацію у розмірі 20% від суми фінансування для покупки електричних та гібридних автомобілів для юридичних осіб, які є клієнтами ОТП Лізингу.


  • Ощадбанк є лідером по строковим депозитам фізичних осіб
    Ощадбанк зареєстрував депозитний портфель, загальна сума якого становить понад 80 мільярдів гривень в еквіваленті в усіх валютах.


  • В мобільний додаток Raiffeisen Business Online додані нові функції
    Користувачі мобільного додатку Raiffeisen Business Online тепер можуть скористатися оновленим застосунком, який вже доступний на офіційних ресурсах Google Play для Android та App Store для iOS.


  • Відшкодування вкладів через Дію на картки єПідтримка ПриватБанку
    Особи, які мали вклади в банках, які припинили свою діяльність, тепер можуть отримувати компенсацію швидко та зручно через сервіс Дія на картки еПідтримка, наданий ПриватБанком, всього за кілька натискань кнопок.


  • ПУМБ отримав перше місце у декількох категоріях рейтингу "Банківська незламність. First-Half 2023"
    Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) було визнано лідером у кількох категоріях рейтингу "Банківська незламність. First-Half 2023", який був складений Асоціацією українських банків.


  • Які депозити найбільш популярні у 4 кварталі 2023?
    На останок 2023 року, гривневі депозити з терміном від 3 до 6 місяців очікуються найбільш популярними серед громадян, за словами Дмитра Замотаєва, директора департаменту роздрібного бізнесу ГЛОБУС БАНКУ.


  • Для клієнтів Sense Bank стала доступна цифрова зарплатна картка
    Sense Bank надає клієнтам унікальну можливість — миттєво оформити цифрову зарплатну картку онлайн. Її можна замовити, використовуючи QR-код.


  • Sense Bank провів міграцію своїх даних у хмарні центри обробки даних
    Перехід у хмарне середовище Sense Bank здійснив як стратегічний крок для додаткового захисту клієнтських і транзакційних даних, з метою забезпечення неперервної функціональності всіх своїх банківських сервісів. Ця ініціатива стала особливо важливою у зв'язку з війною.


  • Сергей Мамедов: Ипотека — как дефибриллятор для украинской экономики
    Экономике нужен толчок с быстрым положительным эффектом, который сразу почувствуют страна и каждый ее гражданин. Один из проверенных и безотказных инструментов – это ипотека, рассказал изданию "Финансовый клуб" Председатель Правления банка «Глобус» Сергей Мамедов


  • Малый и средний бизнес: у ГЛОБУСА большие планы
    В 2019 году планируется поиск новых партнеров и расширение линейки целевых партнерских программ по финансированию клиентов малого и среднего бизнеса на приобретение сельскохозяйственной техники, коммерческого транспорта.


  • УКРГАЗБАНК першим в Україні приєднався до SME Finance Forum
    УКРГАЗБАНК став новим учасником SME Finance Forum – форуму, що об’єднує понад 150 фінансових установ та технологічних компаній задля розвитку малого та середнього бізнесу.


  • УКРГАЗБАНК став лідером на ринку кредитування бізнесу
    За підсумками 2018 року УКРГАЗБАНК очолив рейтинг банків з найбільшим приростом кредитного портфелю корпоративного бізнесу. Таку інформацію оприлюднили у НБУ.


  • ← предыдущая
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    следующая →
    Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    мариуполь николаев юрисконсульт славянск мукачево ровно яготин всі мфо северодонецк изюм борисполь нові мфо україна все мфо хмельницкий экономист бухгалтер кредит під 0 киев никополь деньги в долг измаил львов одесса прилуки кривой рог кредит онлайн на карту мфо україна бахмут чернигов кассир ивано-франковск невідомі мфо україни миргород винница херсон харьков полтава сумы белая церковь касир гроші в борг терміново каменец-подольский житомир юрист запорожье шостка кредит онлайн на карту без отказа срочно тернополь смела бердичев кременчуг маловідомі мфо україни черновцы краматорск рейтинг кредитов ужгород умань нові мфо кропивницкий черкассы днепр бердянск александрия кредит без справки о доходах павлоград луцк энергодар мелитополь кредит без довідки про доходи каменское аналитик операционист бровары
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    неизвестные мфо все мфо украины работа в банке киев работа в банке кредитный лимит спортбанк работа в страховании база мфо украины всі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа отзывы спортбанк малоизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев рейтинг кредитов онлайн займ на карту с автоматическим одобрением кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням невідомі мфо карта спортбанк банковские вакансии кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев кредит під 0 відсотків кредит наличными без справки о доходах вакансии в финансах мфо, которые дают всем список rss мфо без лицензии кредит готівкою київ Новые МФО Украины деньги в долг срочно гроші в борг маловідомі мфо архив вакансий работа в финансах спортбанк альфа банк микрозайм без отказа вакансии банков украины точки выдачи спортбанк вакансии в банках кредит спортбанк Нові МФО України вакансии банков
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты